16x9 Image

Gotlandsresa 2020

Efter succén förra året är det äntligen dags igen! Välkomna till Slite!

Förra året genomförede vi vår första medlemmsresa och nu är det äntligen dags för nästa! Den 13 - 16 augusti hoppas vi att så många som möjligt vill följa med oss till Gotland. 

Kom och upplev underbara Gotland tillsammans med oss! På härliga Slite Strandby finns allt som du kan tänkta dig för en rolig avslutning på sommaren: Havsbad, pool, bastu, äventyrsgolf och mycket mer! 

Utöver det kommer det kommer ni att få lyssna på en intressant föreläsning och spendera dyrbar tid tillsammans med gamla och nya vänner. 

Vi kommer på den här resan att prioritera nyinsjuknade familjer, samt familjer som inte tidigare varit med. 

Resan kostar 500 kr per familj och i det ingår:

Resa på Gotlandsfärjan (Ni kommer själva behöva ta er till Nynäshamn och sedan från Visby till Slite)
Boende 
Välkomst -och avslutningsmiddag 
Lunch på fredagen
Guidad tur i Visby 

Övriga måltider och aktiviteter bekostas av familjerna själva. Det finns möjlighet till matlagning i stugorna. 

Sista anmälsningsdag: 17 april

Anmälan Gotland

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.  

Jag godkänner integritetspolicyn
Jag samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations-/insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.