16x9 Image

Familjehelg på Gotland

Äntligen är det dags för Barncancerfonden Stockholm Gotlands första medlemsresa! 13-16 juni åker vi till Gotland och till Slite Strandby för att fokusera på hälsa och välbefinnande.

Resan kommer gå i hälsans tecken och detta kommer att genomsyra hela vår vistelse på olika sätt. Till exempel kommer vi få tillgång till strandbyns sportcenter som bland annat erbjuder cykeluthyrning, tennis, bastubad och pool, golf och mycket mer. Utöver detta finns dessutom Slite Strandbar som erbjuder god mat och en härlig atmosfär.

Ett mer detaljerat schema kommer publiceras längre fram men under dessa dagar kommer det finnas tid för både umgänge med familjen, sportaktiviteter, sightseeing och mycket mer. 

Vad ingår i resan?

  • Resa t/r Nynäshamn – Gotland
  • Boende i 4-bädds stuga
  • Middag på ankomstdagen samt dagen innan hemresa
  • Tillgång till Slite Strandby och deras fina anläggning
    Läs mer här - https://www.slitestrandby.se/

Resan till och från Nynäshamn kommer inte bekostas av föreningen. Om ni vill ha med bilen över till Gotland kommer föreningen stå för den kostanden men inga milersättningar väl på ön.

För att göra din bokning fyll i formuläret längre ned på sidan. Vi kommer lämna företräde till de familjer som är under behandling eller som nyligen avslutat sin behandling, därefter är det först till kvarn som gäller. Vi kommer dessutom sätta en max-gräns på två vuxna/familj då denna resa riktar sig till familjen och inte släkt och vänner. Notera att när anmälan är gjord ska du hamna på vår ”Tack-sida” men bekräftelse på om ni fått plats eller inte kommer att komma längre fram när vi sammanställt alla anmälningar.

Denna resa är nu fullbokad!