Digital skolavslutning

Missa inte årets roligaste skolavslutning med Danny, Carro och Aron!

Alla vi vet hur en skolavslutning brukar vara. Men när inget är som vanligt får man tänka om. Så i år har vi på Barncancerfonden planerat en riktigt fin skolavslutning för dig som går i förskoleklass till 9:an och som just nu är under behandling för barncancer. En digital skolavslutning med finfina gäster som vi hoppas att både du och din familj vill träffa!

Samtidigt får du chansen att kika in hos äventyraren och barncanceröverlevaren Aron Anderson. Han är värd för skolavslutningen och låter oss filma och sända live från hans favoritplats hemma.

Anmäl dig senast den 27 maj här nedan. Då får du en överraskning hemskickad till dig i tid för själva avslutningen.

Klockan 17.00 den 3 juni ses vi digitalt och då kommer du och din familj att få möta:

Aron Anderson
Aron vet exakt vad du går igenom just nu och vad det innebär att kämpa varje dag.
När han var sju år gammal upptäckte läkarna att han hade cancer. Sedan dess sitter han i rullstol. Men trots det har han bestigit höga berg, kämpat sig över polarisar och mycket, mycket mer. Han hälsar dig och din familj välkomna till skolavslutningen hemma hos sig.

Danny Saucedo
Danny, som du kanske sett i Melodifestivalen eller i Så mycket bättre, uppträder tillsammans med Katarina kyrkas barn- och ungdomskör. Danny är inte bara en superstjärna på scenen utan har även ett stort, varmt hjärta som bultar för barn som har det extra tufft.

Carolina Klüft
Carolina har tävlat i sjukamp och har vunnit guldmedaljer i alla stora mästerskap – OS, VM, EM, SM, allt! Nu är hon en del av organisationen Generation Pep, som arbetar för barn och ungdomars hälsa. Det blir hon som tar rektorns plats och håller årets sommartal till dig och alla andra som har avslutning.

Du som är med får dessutom möjlighet att ställa frågor till Aron och Carolina (skicka med din fråga när du anmäler dig!). Allt avslutas med att vi öppnar överraskningen tillsammans.

Vi hoppas att du vill fira sommarlovet med oss! Anmäl dig direkt här nedan, så kommer länk till den livesända skolavslutningen i lagom tid inför 3 juni.

Här hittar du anmälan!