16x9 Image

Andrum - En tid för föräldrar att slappna av

Vi vet hur livet förändras efter att man får besked om att ens barn har cancer, och vi vet att som förälder får man det svårt att ta hand om sig själv. Därför vill vi erbjuda våra föräldrar en kväll i avkopplingens tecken!

Välkomna till Mälarhöjden torsdagen den 7 november klockan 18:00 och framåt för en kväll i avkopplingens tecken!

Vi är ett gäng företagare, frisörer, massörer, naprapater, hudterapeuter, makeup artister, modeexperter, cateringproffs m.fl. som gärna vill ge just dig en kväll där du bara få ro om dig själv.

Välj mellan att få en avstressande massage, hud/ansiktsbehandling, fixa dina naglar, få en ny frisyr eller hårbottenmassage - eller varför inte allt ihop. Dessutom många andra erbjudanden/möjligheter till att bara få vara. Överraskningar till er alla.

Det kommer bjudas på förfriskningar och något gott att tugga på, samt finnas möjlighet till att kunna sitta ner och prata, vara själv eller i tillsammans i grupp.

Anmälan görs till stockholm@barncancerfonden.se och vi kommer prioritera de föräldrar som har ett barn under behandling i dagsläget. Därefter kommer vi ta in resterande anmälda. 

Vi kommer dessutom tillämpa en anmälningsavgift på 50 SEK/person.

Hjärtligt välkomna!