16x9 Image

Nya volontärtjänster

Nu letar vi efter volontär och ideellt engagerade som vill ta sig an specifika projekt eller ansvara för någon av våra stödgrupper. Känner du att du vill engagera dig, eller känner du någon som vill - hör av dig till oss redan idag! Just nu letar vi efter engagerade som vill ta sig an följande aktiviteter/grupper:

Bruncher:

En gång i månaden arrangeras våra uppskattade bruncher på Haga Forum. Vid dessa tillfällen brukar allt från 30 gäster upptill 150 gäster komma för att träffa andra cancerdrabbade familjer, utbyta erfarenhter och njuta av att få fly vardagen en kort stund. 

Vid dessa tillfällen behöver vi engagerade som hjälper till att ställa upp och iordning material (såsom beachflags, roll-ups och liknande), bockar av och hälsar gästerna välkomna, tar hand om barnen som får ett eget pysselrum under brunchen och sedan ser till att all material kommer tillbaka till kansliet. Bruncherna pågår vanligtvis i cirka tre timmar.

Juniorgruppen:

Vi har nyligen startat upp en grupp för våra yngsta medlemmar - våra juniorer. I dagsläget satsar vi på att skapa 2-3 aktiviter/termin för barn som har eller har haft cancer i åldern 6-12 år. Nu behöver vi någon som hjälper oss att arrangera dessa aktiviteter och vara på plats när de väl inträffar.

Uppgifterna som ingår i denna aktivitet är att stämma av deltagarlistan, hjälpa till om barnen eller deras föräldrar har några frågor eller funderingar och liknande. Till varje tillfälle erbjuder vi 10 platser så det brukar vara ganska enkelt att hantera gruppen. Vi beräknar att dessa aktiviter tar runt fyra-fem timmar/tillfälle.

Ungdomsgruppen:

I dagsläget har vi en ungdosmgrupp som hittar på roliga saker 2-3 gånger/termin. Åldersspannet sträcker sig från de som är 13 upptill 18 år och vi hittar på alltifrån pizzabakning, ett besök på Prison Island, bio och mycket mer. 

Nu letar vi efter någon som kan hjälpa oss att arrangera våra träffar för ungdomarna och även vara deaktig vid dessa tillfällen. Till varje tillfälle kommer det runt fem-sju personer och vi beräknar att dessa aktiviteter tar runt fyra-fem timmar/tillfälle. 

Aktiviteter: 

Under våra olika aktiviteter och events behöver vi alltid folk som stöttar upp och hjälper till - vi behöver alltid extra händer!

Om du är intresserad av något av dessa uppdrag, maila till stockholm@barncancerfonden.se och märk mailet med uppdraget du är intresserad av i ämnesraden, ex. "Bruncher"

Vi ser fram emot att höra från er!