16x9 Image

Insamling- och auktionsgala på Ekerö

I lördags var det äntligen dags för vår insamling- och auktionsgala ute på Ekerö. Henrik Burman, initiativtagare och ansvarig, hade ordnat så fint ute på Tappströmsskolan där alla på plats blev bjudna på god dryck och kaffe från Espresso House.

Under auktionen ropades fina priser hem, såsom en resa i en lyxhytt på Vikingalinjen, dammsugare, fina konstverk och mycket mer. I samband med galan var deltagare också uppmuntrade att ta med pant för att kunna ”panta för barnen” och på så sätt samla in pengar till föreningen.

Efter auktionen uppträdde Chris Kläfford och när han framförde låten ”Imagine” var det flera som stod med gåshud och fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Efter en liten kort paus klev Dogge Doggelito upp på scenen och bjöd på dans och godisregn för alla på plats.

Dagen blev en succé och vi tackar samtliga inblandande för alla gåvor och donationer i samband med galan och återigen ett extra stort tack till Henrik för ditt engagemang.

”Mina barn har skuttat runt och sjungit allt från Jag vill känna att jag lever till att rappa Ekerö-Ekerö hela förmiddagen. Så glada att de fick vara med!” – Deltagare på plats

”Tack för en toppendag och för ett superbra initiativ!” – Deltagare på plats

Se filmerna från dagen här!

Korta versionen:
https://www.youtube.com/watch?v=7elTL9OjZnU

Hela versionen:
https://www.youtube.com/watch?v=YDHTa6iJI1A