Stöd föreningen

Vi är en ideell stödförening för cancersjuka barn och deras familjer i Stockholmsregionen och Gotland. Vi är helt beroende av gåvor för att kunna bedriva vår verksamhet. Alla gåvor är välkomna, stora som små.

Vi bevakar barnens intressen och rättigheter, stöder vårdpersonalen samt sprider information. Vi bedriver omfattande familjekontakt- och trivselverksamhet.

Föreningens webbshop har en säker internetbaserad betallösning där du kan ge olika former av gåvor och även skicka gåvo- eller minnesblad via e-post. Antingen direkt till jubilaren, den anhöriga eller till annan adress. Om du använder dig av denna tjänst och gör en egen utskrift så bidrar du även  till minskade administratrativa kostnader för föreningen.

Integritetspolicy 

Vi är måna om din integritet och hanterar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (2016/679).  

Läs vår policy kring hantering av personuppgifter här

Stöd oss genom insättning till vårt 90-konto

Barncancerfonden Stockholm Gotland står under tillsyn av Svensk Insamlingskontroll som bevakar att organisationer med 90-konto använder minst 75% av intäkterna till verksamhetens ändamål.

Sätt in valfritt belopp på vårt Plusgiro 90 02 90-8. Större gåvor får ett tackkort hemskickat (glöm inte att skriva din adress i meddelandefältet).

Plusgiro 90 02 90 - 8  
Bankgiro 900 - 2908

Stöd oss genom en överföring via Swish

Vill du skänka en gåva direkt? Då är swish ett smidigt sätt. Observera att vi inte kan ta emot meddelanden eller skicka tackkort för gåvor som skickas via Swish.

Swish  900 29 08

Här hittar du information om hur du skaffar Swish

Stöd oss genom egen insamling

Det är enkelt att starta en egen insamling till Barncancerfonden Stockholm Gotland. Skapa ett konto på Charity Storm och välj Barncancerfonden Stockholm Gotland som förmånstagare. Gåvor som sätts in via sms eller kontokort registreras direkt under din insamling. Läs mer här till vänster.

Testamentera

Vi tar tacksamt emot hela eller delar av ditt testamente.

Skänka blod

Våra barn behöver mycket blod. Anmäl dig till närmaste blodcentral. Du kan dessutom skänka den ekonomiska ersättningen till föreningen - dubbel hjälp! 

Vi får inget stöd av stat, kommun eller landsting och är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

Har du en idé om hur vi ska samla in pengar? Kontakta oss!

Tack! Er omtanke värmer, ert stöd hjälper!