Stadsgrupper

Vill du bidra med din tid genom att ordna aktiviteter och samtalsmöjligheter för drabbade familjer i din stad? Bli volontär och hjälp till med Barncancerfonden Södras stadsgrupper.

Barncancerfonden Södra omfattar ett stort område. Lokala stadsgrupper har därför bildats runt hemsjukhusen i Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Växjö och Karlskrona för att medlemmar lättare ska kunna träffas och delta i aktiviteter och stötta varandra.

Stadsgruppernas uppgift är att stödja drabbade familjer och att stärka kontakterna mellan medlemsfamiljerna. Målsättningen är att anordna aktiviteter för de drabbade barnen/ungdomarna och deras familjer. Du kan läsa mer om stadsgrupperna och deras arbete här (länk till stadsgruppssidan).

Vi behöver alltid volontärer som kan delta i dessa aktiviteter och vara en extra vuxen till hands för de som behöver det.

Är du intresserad av att vara ett extra stöd för våra stadsgrupper?

Kontakta Martina Mårlind på e-post: martina.marlind@barncancerfonden.se eller telefon: 040 - 42 65 64.

OBS! Just nu ligger vårt stadsgruppsarbete nere på grund av restriktionerna kring Covid-19. Vi tar dock gärna emot din intresseanmälan om du är intresserad av att hjälpa till. Det finns mycket annat du kan göra för att hjälpa våra familjer.