16x9 Image

Känslan att påverka är obeskrivlig

Med ett stort kontaktnät och många som följt oss genom åren med vår dotter som vi förlorade 2009 och därefter vår son Melvin som har njurcancer är vi många engagerade inom Barncancerfonden Södra. Det finns ett stort engagemang och alla vill göra något, berättar Linda Larsson medlem i Barncancerfonden Södra

cyklisters ryggar

Julbord och stickpresenter

Linda fortsätter att berätta hur hon, hennes man och deras närhet har engagerat sig. Vi började med att göra Melvin Hero armband som vi sålde och för pengarna köpte vi stickpresenter och annat som behövdes på barncanceravdelningen. Vi arrangerade även ett julbord för inneliggande familjer.

Tillsammans med vänner cyklade vi för vår hjälte

I år arrangerade vi Spin of Hope för fjärde gången i Höganäs. Vi hade fem cyklar för vår hjälte Melvin och vi har ökat antal cyklar varje år vilket är en häftig känsla. En av våra vänner cyklade alla sex timmar själv för att visa sitt stöd. Tillsammans samlade vårt gäng, vilka alla cyklade i en Melvin Hero tröja, in 9975 kronor på Spin of Hope. Fantastiskt!

Varje år ses vi som cyklat med respektive hemma hos oss där vi tackar alla och sedan går vi ut och äter. I år ville jag göra något extra så min chef ställde upp med att vi fick vara på Wikens Hamnkrog där jag hade ordnat några vänner som spelade musik samt att min man höll i ett quiz.

Vi hade en fantastisk kväll tillsammans. Jag känner mig så nöjd med året och att skapa något kul i det allvarliga och vardagen. Den känslan efteråt att veta att jag kan påverka är obeskrivlig.

Det är mycket jobb men man behöver inte göra det stort. Jag ser detta som en möjlighet att i vardagen få göra något tillsammans med nära och kära. Tack till er som alltid finns och stöttar oss.

Ett stort tack från Barncancerfonden Södra för ert och era vänners enorma engagemang och inspiration att vi alla kan bidra på olika sätt.