ungdomsstorläger 2022.png

Ungdomsstorläger 2022

Välkommen till Barncancerfondens ungdomsstorläger 2022! Äntligen kan vi ses på riktigt igen, och det gör vi på vackra Runö utanför Stockholm 26-29 maj.

Mellan den 26-29 maj (Kristi himmelsfärdshelgen) 2022 är det dags för ett nytt fysiskt ungdomsstorläger för barncancerdrabbade ungdomar mellan 13-19 år samt syskon. Denna gång ses vi på vackra Runö i Åkersberga utanför Stockholm. På anläggningen Runö Möten & Events kommer vi ha tillgång till en fantastisk miljö som inbjuder till både spännande utomhusaktiviteter och värdefulla möten för dig som är ung och cancerdrabbad.

Runö ligger på en halvö i ett naturreservat i Åkersberga i Roslagen. Du är här omgiven av vacker skärgårdsnatur men har inte mer än 30 minuter till Stockholm (tåg och flyg). Här kan man njuta av den rogivande naturen, pool och gym, biljard, dart, fotbollsspel eller en aktuell konstutställning. På Runö Möten & Events finns nämligen av Sveriges största och häftigaste privata konstskatter. Det handlar om en unik samling konst, med totalt över 700 verk.

Välkommen till Barncancerfondens ungdomsstorläger 2022!

polkadots.png

För mer information, program och anmälan...