Slag för Hjältar på Woodlands Country Club

Efter den otroliga succén på Slag för Hjältar i maj i år är det återigen dags för Slag för Hjältar på Woodlands Country Club. Företag svingar golfklubborna för att nätverka och samtidigt samla in pengar till Barncancerfonden Södra. Under tre år har företag i södra Sverige deltagit i Slag för Hjältar och samlat in ca 700 000 kronor till Barncancerfonden Södras verksamhet.

Är ditt företag intresserad av att delta i tävlingen och/eller sponsra ett hål, och därigenom både bidra till Barncancerfonden Södras verksamhet och samtidigt få en ypperlig chans att nätverka med andra företag.

Anmäl dig via sodra@barncancerfonden.se eller direkt via länken www.bit.ly/slagforhjaltar2018.

Läs mer här: https://www.facebook.com/slagforhjaltar/

Priser

Lag

Sponsra med ett lag för 5000 kronor (4-manna lag). Vid sponsring av 5000 kronor erbjuds du dessutom Barncancerfonden Södras företagspaket Gillare. Förutom att du får tackbrev, sponsorbrev och rätten att använda logotypen till höger, bjuds du in till Barncancerfonden Södras sponsorträffar.
Hålsponsor
Bli hålsponsor för 2500 kronor och få möjligheten att nätverka och synliggöra ditt varumärke. Du behöver inte spela golf för att vara hålsponsor varför detta är ett bra sponsringsalternativ även för dig som inte önskar spela golf. Som hålsponsor förbinder du dig att bidra med tävlingar eller dylikt som bidrar till att samla in pengar till Barncancerfonden Södra.
Lag och hålsponsor
Sponsra med ett lag och ett golfhål för 7500 kronor. Genom att sponsra med både lag och ett golfhål får du möjligheten att både spela golf samt nätverka med alla företagare som passerar ditt golfhål.
Vad ingår i priset?
I anmälningspriset ingår greenfee, frukost och middag. Det kommer anordnas tävlingar på några hål som innebär att man skänker en slant till Barncancerfonden Södra. För att delta i tävlingarna betalar du kontant, på faktura eller genom att swisha.

Varmt välkomna att delta i Slag för Hjältar!