Res med Barncancerfonden Södra till Legoland och Lalandia

Barncancerfonden Södra arrangerar en resa till två av Danmarks mest populära turistattraktioner - Legoland och Lalandia.

Program dag 1:

Från respektive påstigningsplatser når vi den imponerande Öresundsbron och fortsätter över Själland. Färden fortsätter över nästa mäktiga broförbindelse - Stora Bältsbron vidare över Fyn och passerar förbi H C Andersens ”by” Odense, innan vi tar oss över den tredje bron för dagen - Lilla Bältsbron. Via staden Vejle är vi framme i Billund och checkar in på Hotel Legoland och hämtar ut resortpassen.

Program dag 2:

Frukost på hotellet. Hela dagen tillbringar vi på antingen Legoland eller Lalandia.

Program dag 3:

Efter en god frukostbuffé checkar vi ut från hotellet och därefter väntar ännu en heldag på antingen Lalandia eller Legoland. Här stannar vi fram till kl 16.00. Nöjda och belåtna är vi åter i Sverige på kvällen efter en trevlig och rolig tur till Danmark.

Vilka kan åka?

Detta erbjudande gäller de familjer som är medlemmar i Barncancerfonden Södra. För att säkerställa en rättvis hantering av de resor Barncancerfonden Södra ordnar har vi en medlemspolicy som i korthet innebär att vi i första hand arbetar för att hjälpa de familjer som behöver det bäst. Läs mer om Barncancerfondens medlemspolicy på hemsidan, https://www.barncancerfonden.se/lokala-foreningar/sodra/for-medlemmar/medlemspolicy/

  • A-medlem Barn under behandling + 24 månader efter avslutat behandling samt familjer som har förlorat sitt barn för mindre än 24 månader sedan, (Vi-som-mist)
  • B-medlem Barn som avslutat sin behandling och Vi-som-mist familjer som förlorat barn för mer än 24 månader sedan.
  • C-medlem Annan medlem. Kan vara medlem som har ett syskon som är/har varit sjukt fast bor på annan adress. Medlemmar som inte har ett eget drabbat barn. Mor- och farföräldrar, särbos. Medlemmar i andra föreningar.

Vid platsbrist prioriteras först A-medlem under behandling sedan A - medlem som är färdigbehandlad, därefter  B- medlem och sist C- medlem. Barncancerfonden Södras upprättar en väntelista från vilken det plockas familjer om någon hoppar av. För denna resa finns det ett begränsat antal platser och Barncancerfonden Södras styrelse förbehåller sig rätten att fördela platser efter ovanstående policy.

Försäkring och ansvar

Om missbruk förekommer genom att man anmäler sig i fel medlemsklass och därmed åker med ”på någon annans bekostnad” kommer Barncancerfonden Södra att kräva mellanskillnaden på inbetald summa och till ordinarie pris.

Barncancerfonden Södra är inte ansvarig för deltagarnas hälsa utan föräldrar är ytterst ansvariga för sina barn samt att samtliga familjemedlemmar är försäkrade.

Barncancerfonden Södra kommer inför avresan att delge avdelningen de passagerare som anmält sig till resan för att verifiera vilka barn som är under aktiv behandling.

Avbokning

Om man inte kan åka med pga av sjukdom får man erlagda avgifter tillbaka, läkarintyg krävs.

Vad kostar det och vad ingår i priset?

2-bäddsrum Dubbelrum                        8 495:-

 

3-bäddsrum Piratrum                            13.750:-

4-bäddsrum Piratrum                            15.595:-

5-bäddsrum Adventurerum                  18.650:-

6-bäddsrum Adventurerum                  21.995:-

I resans pris ingår: Bussresa, broavgifter, vägskatt, EU-moms, 2 nätter på Hotel Legoland inkl frukost samt inträde till  Legoland och Lalandia. Frivilligt avbeställningsskydd kostar 100 kronor.

Kostnadsfördelning

A-medlem                                         Ni betalar 15 %                    BCF Södra betalar 85 %

B-medlem                                         Ni betalar 25 %                    BCF Södra betalar 75 %

C-medlem                                         Ni betalar 100 %                 

 Prisexempel:

Resa för familj med 2 vuxna och 2 barn och familjen är A-medlem kostar 15.595 kr. Barncancerfonden Södra står för 13 255 kr och familjen betalar 2339 kr.

Anmälan är nu stängd. Är du intresserad av reservplats? Kontakta Martina Mårlind på martina.marlind@bcfsodra.se för förfrågan. 

Vår målsättning är att ni får besked om plats senast den 20/2.

Barncancerfonden Södra är inte ansvarig för deltagarnas hälsa utan föräldrar är ytterst ansvariga för sina barn samt att samtliga familjemedlemmar är försäkrade. Barncancerfonden Södra kommer inför avresan att delge avdelningen de passagerare som anmält sig till resan för att verifiera vilka barn som är under aktiv behandling.

Frågor

Har du några frågor om resan är du välkommen att höra av dig på 040-42 65 64 eller på sodra@barncancerfonden.se