pappahelgmalmö1.png

Pappahelg med beachvolleyboll, kransbindning och utmaningar

Är du pappa till ett barn som har eller har haft barncancer? Då är du varmt välkommen till en helg i Malmö med beachvolleyboll, kransbindning, besök på Utmaningarnas hus och god mat!

Helgen den 3 till den 4 december bjuder vi in dig som A- eller B-medlem samt pappa till ett barn som har eller har haft barncancer, till en helg i Malmö.

Lördagen den 3 december möts vi upp kl. 09.30 utanför Hyllie Sportcenter, där vi spelar beachvolleyboll inomhus tillsammans. 

Därefter äter vi lunch innan det är dags för ett besök på Utmaningarnas hus.

Cirka kl. 17.00 checkar vi in på hotell i Malmö. På hotellet blir det kransbindning och mingel, innan vi äter middag tillsammans. Efter middagen är alla inbjudna till game night!

Söndagen den 4 december äter vi frukost tillsammans innan helgen avslutas med hemresa cirka kl. 11.00.

OBS! Glöm inte att ta med dig träningskläder och en handduk (om du vill duscha efter beachvolleybollen).

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 250 kronor. I priset ingår hotellnatt, mat och alla inplanerade aktiviteter. 

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till helgen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.

Har du några frågor kring helgen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Fredrik Hartsmar, på telefon: 076-19 12 991 eller på e-post: fredrik.hartsmar@barncancerfonden.se.

Arrangör

Pappahelgen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast söndagen den 20 november!