16x9 Image

Mammaträff

Välkommen till mammahelg på Brösarps Gästgiveri den 23-24 november. Barncancerfonden Södra vill erbjuda forum för gemenskap, och möjlighet att träffa andra mammor, som vet hur det är att ha ett barn med cancer. Välkommen på mammahelg i en vacker och avkopplande miljö.

Vi kommer att starta lördagen 23 november med att träffas i konferenslokalen kl. 13.30 för att lära känna varandra.

Efter samlingen får du själv göra vad du vill, till exempel gå en promenad, koppla av i spaet eller kanske bara ta det lugnt på ditt rum.

Klockan 18.45 samlas vi alla vid restaurangen för en gemensam 3-rätters middag. På söndagen den 24 november serveras det frukost i restaurangen. Därefter, tar vi farväl av varandra, efter en förhoppningsvis trevlig och avkopplande helg.

Mammaträffen riktar sig i första hand till mammor som är A - medlemmar och som inte tidigare deltagit. I mån av plats är även B - medlemmar välkomna.

Priset är 300 kronor per person och då ingår middag, frukost, tillgång till SPA (egna behandlingar bokar och betalar man själv) samt övernattning i enkelrum. Eventuella alkoholhaltiga drycker betalar deltagaren själv.

Här kan du läsa mer om Brösarps Gästgiveri och SPA http://www.gastis.se/

Anmäl dig senast 20 oktoberwww.bit.ly/mammahelg2019