mammahelg_canva.png

Mammahelg på Hälleviks Havsbad

Är du mamma till ett barn som har eller har haft barncancer? Då är du varmt välkommen till en helg med Afternoon Tea, akvarellmålning och yoga tillsammans med andra mammor på mysiga Hälleviks Havsbad!

Helgen den 10 till den 11 september bjuder vi in dig som A- eller B-medlem samt mamma till ett barn som har eller har haft barncancer, till en helg på Hälleviks Havsbad utanför Sölvesborg i Blekinge.

Lördagen den 10 september möts vi upp kl. 15.00 på Hälleviks Havsbad och inleder med Afternoon Tea. Under helgen kommer vi även att prova på akvarellmålning och yoga (vänligen ta med dig träningskläder för utomhusbruk).

Är du badsugen? Det kommer att finnas möjlighet till havsbad för den som vill, så ta gärna med dig badkläder. 

Helgen avslutas söndagen den 11 september med hemresa cirka kl. 11.00.

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 250 kronor. I priset ingår vistelse, mat och alla inplanerade aktiviteter. OBS! Dryck till lördagens middag bekostar du själv.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till helgen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.

Har du några frågor kring helgen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Anna-Maria Jeppsson, på telefon: 070-56 78 943 eller e-post: annamaria.jeppsson@gmail.com. Och missa inte att ta med dig träningskläder för utomhusbruk, samt badkläder om du vill bada!

Arrangör

Mammahelgen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast onsdagen den 31 augusti.