Höstlovsvecka för Vi-som-mist

Lämna vardagen och njut av ett höstlov vid våra sjöstugor i Tjörnarp! Höstlovsveckan har vi reserverat enbart för våra Vi-som-mist-familjer.

Våra sjöstugor i Tjörnarp ligger vid den vackra och rogivande Tjörnarpssjön, och här finns möjlighet för fem familjer att hyra. Läs gärna mer om Tjörnarp här.

Under höstlovet har vi reserverat våra stugor särskilt för Vi-som-mist-familjer. Detta för att ge dig och din familj en möjlighet att komma iväg till lite lugn och ro, samt kunna träffa andra familjer i samma situation.

Om du är intresserad av att hyra en stuga under höstlovshelgen, kontakta gärna administratör Emma Andersson på e-post: emma.andersson@barncancerfonden.se.

OBS! Detta är ett tillfälle att i en lugn och rogivande miljö träffa andra familjer i samma situation. Barncancerfonden Södra kommer inte att arrangera några särskilda aktiviteter eller närvara under veckan, men vår syskonstödjare på avdelning 64, Evelina Hellström, kommer att finnas tillgänglig för de syskon som vill prata eller hitta på någon aktivitet tillsammans.

Evelina deltog under vår Vi-som-mist-vecka i somras, något som var väldigt uppskattat, och om du vill komma i kontakt med henne så hittar du alla kontaktuppgifter här.