branddag_canva.png

Blåljusdag med Räddningstjänsten Syd

Varmt välkommen till en familjedag där du får möta samhällets hjältar!

Lördagen den 13 maj bjuder vi in dig som A- eller B-medlem till en spännande familjedag på Räddningstjänsten Syd i Lund. Ta chansen att komma och träffa brandkåren, ambulansförarna och polisen!

Samhällets hjältar finns där för oss när nöden kräver det. Under vår spännande familjedag får du bland annat en inblick i deras arbete, samt möjlighet att prova utrustning och testa att vara brandman!

Dagen kommer att erbjuda såväl aktiviteter och tävlingar som information och bra kunskap att bära med sig i livet. Ambulanspersonalen kommer exempelvis erbjuda en enkel demonstration tillsammans med information om hjärt- och lungräddning - kunskap som är väldigt viktig att ha.

Barncancerfonden Södra bjuder alla deltagare på lunch under dagen.

OBS! Brandstationen är i aktiv tjänst under arrangemanget (delar av stationen kommer att vara avstängd och reserverad endast för oss). Men vi ber dig därmed att inte köra in på räddningstjänstens område utan hänvisar dig till närmaste parkeringsplats - parkeringen mellan Komvux och Brandstationen på Glimmervägen 12. Tack på förhand!

Kostnad?

Det subventionerade priset per familj är 50 kronor (OBS! För att detta ska gälla behöver alla familjemedlemmar vara registrerade på samma medlemskap). I priset ingår alla dagens aktiviteter och lunch.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till familjedagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Markus Alm, på telefon: 0730-49 96 10 eller e-post: markus.alm@barncancerfonden.se.

Arrangör

Familjedagen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast lördagen den 6 maj kl. 23.59!