Äventyr på Rebel park

Rebel Park är södra Sveriges första actionsportanläggning. Ett coolt ställe för alla, gammal som ung, nybörjare som proffs. Här finns utmaningar för alla. Rebel park ligger i Bromölla centrum, i Sparbankshallen och det finns gott om gratis parkeringsplatser på området.

Rebel Park är ett actionsportcenter där man kan träna OCR (obstacle course running), funktionell träningsyta, friklättring, 160 kvadratmeter trampolin/gymnastik, parkour med 4,2 meter ninjaväg, yta för kickbike, skateboard, BMX och inlines. Det finns även tillgång till omklädningsrum med dusch om man vill byta om på plats. Rekommenderad ålder för att delta är minst 5 år. Alla barn under 12 år måste ha en vuxen med sig. Det finns flera aktiviteter som passar alla i familjen, utmana varandra och utvecklas tillsammans, ett nytt sätt att spendera kvalitetstid på.


Barncancerfonden Södras medlemmar bjuds in till att träffas den 12/10. Vi startar kl. 10.00-11.00 så var redo kl. 09.45 så vi kan använda hela timmen. Ni får trampolinstrumpor och vattenflaska på plats. Efteråt bjuds det på fika i bistron.

Anmälan är nu stängd. 

På plats finns Stadsgrupp Kristianstad och Jannie Johansson som nås på 0722 - 11 77 58.