lindvallen 20222023.png

Vintersäsongen 2022/2023 i Lindvallen

Varmt välkommen med din ansökan!

Fredagen den 16 december inleder vi vintersäsongen i Lindvallen! Då är du som är A- eller B-medlem hos oss varmt välkommen att ansöka om en vistelse i någon av våra två lägenheter i Sälenfjällen.

Barncancerfonden Södras lägenheter i Lindvallen

Våra två bostadsrätter på Vintergatan ligger i Sälenfjällen alldeles invid skidbackens fot, mitt i Lindvallens skidanläggning. Med cirka 50 meter till barnbacken kan även de minsta ta sig dit på egna ben.

Lindvallen erbjuder möjligheten till en härlig och aktiv paus från vardagen. Här ligger allt på ett snöbollskasts avstånd; restauranger, butiker, sportshopar, skidspår och inte minst skidliftar. 

De två lägenheterna är nyrenoverade sedan 2020 och 2021 och du kan läsa mer om dem här.

Skidsäsongen i Lindvallen

Skidsäsongen inleds preliminärt måndagen den 19 december 2022* i Lindvallen och avslutas söndagen den 23 april 2023. Att skidsäsongen är igång innebär att liftar och skidbackar är öppna.

Barncancerfonden Södra inleder vintersäsongen fredagen den 16 december 2022 och avslutar lördagen den 22 april

Vill du vara helt säker på att kunna åka skidor bör du därför välja en vecka längre in på säsongen, då den första veckan inleds med tre dagar då liftar och skidbackar ännu inte öppnat.

Bytesdagar

Bytesdagar är vanligtvis lördagar, vilket innebär att en vecka blir lördag-lördag. Men då julafton och nyårsafton infaller på en lördag i år, så kommer vi att ha fredag som bytesdag till och med den 6 januari. Därefter återgår vi till lördagar som vanligt.

Om du bokar vecka 51, 52 eller 1 bokar du alltså fredag-fredag.

Övriga veckor är det lördag-lördag som gäller.

Kostnad?

De subventionerade priserna** per vecka är:

  • För A-medlemmar: 3 500 kronor
  • För B-medlemmar: 6 250 kronor

I priset ingår boende i en av våra lägenheter, samt tillgång till lift- och badkort. Vänligen observera att det är självhushåll som gäller på plats.

Hur ansöker jag?

Anmäl ditt intresse för en vecka i Lindvallen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi återkommer sedan till dig senast den 17 oktober med besked om besked om du och din familj fått en vistelse i Lindvallen.

OBS! Det finns ett begränsat antal vistelser i Lindvallen, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.  

Har du några frågor kring Lindvallen?

Har du några frågor kring din ansökan?

Vänligen kontakta administratör Emma Andersson på telefon: 040-42 65 64 eller på e-post: sodra@barncancerfonden.se.

*** OBS! På grund av sjukdom på kansliet kommer tilldelning av veckorna i Lindvallen att ske tisdagen den 18 oktober. Ansökningsperioden förlängs därmed till måndagen den 17 oktober kl. 23.59. Passa på om du missat att skicka in din ansökan! ***

polkadots.png

Ansök senast söndagen den 9 oktober!

 

* På SkiStars hemsida så skriver de just nu den 19 december, alternativt "Så fort vi kan erbjuda bra alpin skidåkning". Så var medveten om inget datum är helt säkert ännu och därmed kan ändras. Vill du vara helt säker på att kunna åka skidor så välj gärna en vecka längre in på säsongen.

** OBS! Dessa priser gäller endast för medlemmar i Barncancerfonden Södra.