Välkommen med din ansökan till en skidvecka i Lindvallen!

Se snön i år och kom iväg på en mysig resa till fjällen! Nu bjuder Barncancerfonden Södra in dig som medlem hos oss till att ansöka om en vecka under vintersäsongen i vackra Lindvallen.

OBS! Ansökningsperioden för Lindvallen är nu avslutad och lägenheterna uppbokade. Vill du anmäla dig till vår väntelista? Du blir då kontaktad - ofta med kort varsel - ifall det skulle ske en avbokning. För att anmäla dig till väntelistan, skicka ett mejl till administratör Emma Andersson på e-post: emma.andersson@barncancerfonden.se.

***

Våra två lägenheter på Vintergatan ligger i Sälenfjällen alldeles invid skidbackens fot, mitt i Lindvallens skidanläggning. Med cirka 50 meter till barnbacken kan även de minsta ta sig dit på egna ben. Här ligger allt på ett snöbollskasts avstånd; restauranger, butiker, sportshopar, skidspår och inte minst skidliftar.

De två lägenheterna är nyrenoverade sedan 2020 och 2021. I lägenheterna finns ett allrum med matbord och soffgrupp, ett fullt utrustat kök samt tre sovrum med totalt åtta bäddar. Det finns även två badrum, varav ett med bastu.

Vilka datum gäller det?
Ansökan gäller vintersäsongen, vilket i år omfattar vecka 51 till vecka 15. 

OBS! Varje vecka inleds lördagen i veckan innan, vilket innebär att vecka 51 inleds redan på lördagen i vecka 50, det vill säga den lördagen den 18 december.

Vad kostar det?
Nedanstående veckopriser (lördag till lördag) gäller för våra medlemmar: 

  • A-medlem:  3 500 kr
  • B-medlem:  6 250 kr
  • C-medlem: 12 000 kr

I hyran ingår även 6 liftkort och 6 badkort.