Här kan du ansöka till Barncancerfonden Södras rekreationsanläggningar

Barncancerfonden Södra erbjuder alla sina medlemmar möjligheten att hyra rekreationsanläggningarna Möllegården, Lindvallen och Tjörnarp.

Trivselregler för Möllegården, Tjörnarp och Lindvallen

 • Det är djurförbud både inom- och utomhus. Endast assistanshundar och ledarhundar är tillåtna i Möllan på Möllegården, Stuga 4 i Tjörnarp och i stuga 740 i Lindvallen. En assistenthund fungerar som stöd för en person med funktionsnedsättning. När assistanshunden är i tjänst ska den bära ett tjänstetäcke som är godkänt av stödfunktionen och föraren ska ha legitimation.
 • Följ noga det städschema som finns i bokningsbekräftelsen.
 • Vi tillåter inte att någon tältar eller bor i husvagnar/husbilar.
 • Det är absolut förbjudet att röka såväl inomhus som på alla gemensamma och allmänna ytor utomhus.
 • Det är tillåtet att ha med några dagsgäster medan man hyr en lägenhet eller stuga. Det kan dock upplevas som stressigt och påfrestande för andra familjer som hyr. Vi ber er därför att ta hänsyn till de andra familjerna, som kan vara i behov av avkoppling och återhämtning. Om kansliet tar emot klagomål över högljudda och stökiga hyresgäster, kan det påverka möjligheten att hyra Barncancerfonden Södras anläggningar igen.
 • Det är förbjudet att hyra ut i andra hand till andra medlemmar (med annan medlemskategori) samt till icke-medlemmar. Det är inte tillåtet att utnyttja sitt medlemskap och hyra anläggningen till något arbetsrelaterat eller engagemang i en annan förening. Bryter man mot detta blir man avstängd från att hyra alla våra rekreationsanläggningar framöver.
 • Barncancerfonden Södra äger rätt att begränsa hur många gånger om året våra medlemar, företag, föreningar kan hyra Möllegården, Lindvallen eller Tjörnarp.
 • Våra rekreationsanläggningar drivs av frivilliga och ideella krafter samt genom gåvor från privatpersoner, föreningar och företag. Vi ber därför våra hyresgäster ta väl hand om sakerna, i och utanför huset, så att många kan få uppleva en härlig miljö.

Fördelningsprioritering

Vid alla bokningar, året om, används följande fördelningsprioritering:

 1. A-medlemmar under behandling
 2. A-medlemmar färdig med behandling
 3. B-medlemmar
 4. C-medlemmar

Bokningsregler för Möllegården, Tjörnarp och Lindvallen

 • Man kan endast boka en lägenhet/stuga tre månader i förväg, förutom när det gäller högsäsong i Lindvallen samt skollovsveckor för Möllegården och Tjörnarp. Då har vi specifika anmälningsperioder för dessa anläggningar. Mer information finns under respektive anläggning.
 • Storhelger för Möllegården och Tjörnarp räknas som jul, nyår, påsk, sportlov (vecka 8) och höstlov (vecka 44). Det är inte tillåtet att hyra hela anläggningen då. Ett undantag är jul och nyår på Möllegården där medlemmar kan hyra Bombi Bitt och Nils Holgersson tillsammans eller Möllan. Storhelger för Lindvallen gäller midsommar och cykelvasaloppsvecka.
 • Högsäsong för Möllegården och Tjörnarp räknas från den 30 april till den 30 september. Det är inte tillåtet att hyra hela anläggningen under dessa månader. Styrelsen äger rätten att göra undantag om att boka hela anläggningen.
 • Vill flera familjer hyra en anläggning samtidigt under storhelger eller högsäsong kan de koordinera sina önskemål om bokningen via boka@bcfsodra.se.
 • Om ett företag/förening/medlemmar vill hyra anläggningen under högsäsong (maj och september) måndagar – torsdagar är det OK.
 • Alla priser är exklusive städning. Varje anläggning har en egen städ-checklista som ska följas. Det är möjligt att betala extra för städningen i Lindvallen och på Möllegården, meddela i så fall vid bokningen. Städningen kostar 600 kr per timme.
 • Önskar du boka utöver högsäsong ber vi dig skicka en mejlförfrågan till boka@bcfsodra.se.

Bokning av Möllegården

Under högsäsong, veckorna 25-33 tar vi emot anmälningar under 1 januari-30 mars. Svar om tilldelning kommer i april.

Önskar du boka utöver veckorna 25-33 ber vi dig att skicka en ansökan till boka@bcfsodra.se.

Hyrespriser Möllegården

 

Bokning av Lindvallen

För veckorna i högsäsongen veckorna 52-15, tar vi emot anmälningar under augusti och september. Ni ansöker via länk som kommer upp i kalendariet när det är dags. Svar om tilldelning kommer löpande i oktober.

Önskar man boka lägenheterna under veckorna 16-51 ber vi dig mejla till boka@bcfsodra.se. Under lågsäsong kan man boka tre (3) månader i förväg.

Man kan endast boka en stuga per vecka. Om man vill åka med annan familj/medlem (dvs att de ska ha andra stugan) så får denna familj/medlem göra en egen ansökan för stugan och tilldelning kommer ske enligt medlemspolicy. Pris är alltid enligt medlemskap.

Hyrespriser Lindvallen

 

Bokning av Tjörnarp

Under högsäsong, veckorna 25-33 tar vi emot anmälningar under 1 mars-30 mars. Svar om tilldelning kommer i april.

Önskar du boka utöver veckorna 25-33 ber vi dig att skicka en ansökan till boka@bcfsodra.se

Man hyr fredag–fredag, vilket innebär att om du exempelvis ansöker för vecka 24 har du tillgång till stugan från och med fredag vecka 23 och till och med fredag vecka 24.

Hyrespriser Tjörnarp