Erbjudande för medlemmar i Lindvallen

Som medlem i Barncancerfonden Södra erbjuds du ett flertal olika erbjudanden av både Ski Star Lodge Experium, Lammet och Grisen och Ski Star.

Erbjudandet från Ski Star Lodge Experium gäller för A - medlemmar, medans erbjudandet från Ski Star och Lammet och Grisen gäller för A och B - medlemmar.

För att veta mer om nedanstående erbjudande samt för att få information om hur du går tillväga för att boka, är du välkommen att kontakta Martina Mårlind på martina.marlind@sodra.barncancerfonden.se

Skistar erbjuder erbjuder A och B - medlemmar:

  • 25% rabatt på gruppskidskola under vintersäsong. 
  • 25% rabatt på skidhyra under vintersäsong.

Lammet och Grisen erbjuder A och B - medlemmar:

  • 50% på all mat i restaurangen måndagar och tisdagar hela säsongen under 2019 och 2020  förutom nyårsafton.
  • 50% på all mat gäller även i Butiken måndagar och tisdagar (ej nyårsafton).

Ski Star Lodge Experium erbjuder Sveriges Barncancerföreningars A – medlemmar följande:

- 1 gratis inträde till Experiums äventyrsbad för barnet och barnets familj. Barnet och dennes familj visar ”vouchern” till personalen i badentrén. Gäller i mån av plats. Kontakta 0280–86 100 för mer information.

- 1 gratis bowlingtimme på 1 bana vid ett tillfälle för barnet och barnets familj. Gäller i mån av lediga banor och familjen ansvarar för bokning på följande hemsida skistar.com/sv/experium/spel-lek/bowling/ Barnet och dennes familj visar ”vouchern” till personalen i kassan inne på bowlingen. Kontakta 0280-86 100 för mer information.

-1 gratis biovisning för barnet och barnets familj. Sker i mån av plats och familjen ansvarar för att reservera platser på filmstaden.se. Barnet och dennes familj visar ”vouchern” till personalen vid bioentrén innan biovisningen.

-1 gratis lunch på Sigillo för barnet och barnets familj. Gäller i mån av plats och familjen ansvarar för bordsbokning på följande hemsida skistar.com/sv/experium/mat-noje/sigillo/. Barnet och dennes familj visar ”vouchern” till personalen vid hovmästarbåset i restaurangen. Kontakta 0280-86 100 för mer information.

- 1 gratis pizza på Sigillo för barnet och barnets familj. Gäller i mån av plats och familjen ansvarar för bordsbokning på följande hemsida skistar.com/sv/experium/mat-noje/sigillo/ Barnet och dennes familj visar ”vouchern” till personalen vid hovmästarbåset i restaurangen. Kontakta 0280-86 100 för mer information.

- 1 gratis Hamburgermiddag på O’Learys för barnet och barnets familj. Gäller i mån av plats och familjen ansvarar för bordsbokning genom följande hemsidelänk: skistar.com/sv/experium/mat-noje/olearys/

Erbjudandet omfattar en gratis hamburgare till de vuxna och barnet äter från barnbuffén. Barnet och dennes familj visar ”vouchern” till personalen vid hovmästarbåset i restaurangen. Kontakta 0280-86 100 för mer information.

För att ta del av erbjudandet och voucher är du som medlem välkommen att kontakta din förenings kansli.

Respektive erbjudande gäller vid uppvisandet av ”Barncancerfonden 2019/2020 voucher”. ”Vouchern” visas till personalen vid respektive enhet antingen som utskrift i pappersform eller digitalt från mobiltelefon, ipad eller likvärdig teknisk enhet.

”Voucher” och erbjudanden får inte under några omständigheter missbrukas, spridas vidare eller utnyttjas av parter utanför Barncancerföreningarnas A – medlemmar. Erbjudanden gäller i mån av plats och familjen ansvarar för bokning av plats vid respektive restaurang och aktivitet. SkiStar Lodge Experium Lindvallen reserverar sig för eventuella förändringar av utbud och öppettider.