Inställd: Sorgbearbetningskurs i Färjestaden

Barncancerfonden Östra erbjuder en kurs i sorgbearbetning till medlemmar som är föräldrar till drabbade barn.

 

Aktiviteten är tills vidare inställd på grund av coronaviruset.

Mer information finns här:  Barncancerfondens riktlinjer för Coronaviruset.     

 

Kursen ges av Lena Kulmala och Martina Petersson som är certifierade vid Svenska Institutet för sorgbearbetning och medlemmar i Barncancerfonden Östra. Lena har tidigare gett kursen både i grupp och individuellt. Kursen är speciellt framtagen för dig som drabbats av olika sorger, förluster och förändringar. Utbildningen ger dig tillgång till en konkret metod för att långsiktigt och bestående bearbeta din sorg och smärta – oavsett vad som orsakat den.

Här kan du läsa kursbeskrivningen. (pdf)


När?
Kursen hålls under två helger (lördag och söndag) samt ett tredje tillfälle (en söndag):

  • 1:a träffen: Lördag 18 april och söndag 19 april (med möjlighet till övernattning)
  • 2:a träffen: Lördag 2 maj och söndag 3 maj (med möjlighet till övernattning)
  • 3:e träffen: Söndag 10 maj

Vi börjar kl 09.30 och håller på till 16.30.

Var?
I rogivande och vacker miljö på Hotell Skansen i Färjestaden med möjlighet att umgås, spaa och ta promenader längs Östersjön.

Hur?
Du reser dit på egen hand. Kanske vill du samåka med annan deltagare. Övernattning erbjuds till ett rabatterat pris med middag och samvaro på kvällen.

För vem?
Vi välkomnar föräldrar som är medlemmar i Barncancerfonden Östra, och som har eller har haft barn under behandling för cancer. Du behöver inte ha mist ett barn för att få delta.

Vad kostar det?
Barncancerfonden Östra står för kostnaden, och Lena och Martina ger av sin tid. Men vi tar en anmälningsavgift på 300:-/person.

Du som önskar övernatta betalar dessutom 500:-/enkelrum eller 700:-/dubbelrum. Priserna gäller per natt. Vårt varma tack till Hotell Skansen som bjuder övernattande gäster på en två-rätters middag.   

Här kan du se mer om Hotell Skansen

Vad ingår?
Hela kursen – alla tre tillfällen, kursbok, för- och eftermiddagsfika samt lunch, och även tillträde till spa.  

Anmälan
Välkommen att anmäla dig i formuläret nedan. Sista anmälningsdag är 30 mars, men vänta inte för länge då vi har begränsat antal platser.

När anmälningstiden gått ut skickas en bekräftelse, och då önskar vi få in betalningen till Bankgiro 900-7071, Plusgiro 90 07 07-1 eller Swish 900 7071. Ange namn och ”sorgbearbetning”. Därefter skickas kursboken till dig.

Vi kommer också att dela era kontaktuppgifter mellan er ifall någon vill samåka.

Undrar du över något?
Kontakta Inca, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25 eller
Lena Kulmala, lenakulmala@yahoo.se, 070-305 6049

Varmt välkommen önskar vi i familjekontaktgruppen i Kalmar

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.