16x9 Image

Miniracing

Färgglada miniracingbilar i full fart när vi bjuder in till en fartfylld lördag för hela familjen.

Vi välkomnar hela familjen, men det är barnen som har förtur på de 24 platserna. Fartsugna föräldrar får köra i mån av plats. Lägsta ålder är 7 år.

Efter ca tre timmars körning bjuder vi på gemensam lunch innan hemfärd.

Anmälan
Varmt välkomna att anmäla er i formuläret nedan. Familjen ska vara medlemmar i Barncancerfonden Östra och ha barn som är, eller har varit under cancerbehandling. Självklart gäller inbjudan också familjer som mist.

Sista anmälningsdag är den 3 november, men observera att antalet platser för att få köra är begränsat. Övriga blir en hejande och assisterande publik.

Anmälningsavgift
100 kr per familj, inklusive lunch. Avgiften betalas in senast sista anmälningsdag till Bg 900-7071, Pg 900707-1 eller Swish 900 7071. Ange namn och ”Miniracing”.

Undrar du över något kontakta Inca, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25, eller Klas, 070-452 50 46.

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.  

Anmälan till Miniracing i Åtvidaberg

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Östras policy om hantering av personuppgifter.
Jag samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations-/insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! Då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.