16x9 Image

Busig söndag

Välkomna till Leos Lekland i Kalmar.

Vi träffas för lek och bus klockan 10.00.

Klockan 11.30 är vi lagom svettiga och trötta och då lunchar vi.
Det går bra att fortsätta leka även efter lunch.

Vi välkomnar familjer med barn som har, eller har haft, cancer, inklusive familjer som mist till ett par timmars lek och bus. Familjen ska vara medlem i Barncancerfonden Östra.

Anmälningsavgiften är 50 kr/familj. Den betalas in i förväg till Bg 900-7071, Pg 90 07 07-1 eller swish 900 7071. Ange namn och ”Leos Lekland”.

Anmäl er i formuläret nedan senast 24 mars.  

Har du frågor?
Kontakta Kerstin, 0702-01 45 95,
eller Inca, ostra@barncancerfonden.se, 0725-30 23 25.

Varmt välkomna!
Familjekontaktgruppen i Barncancerfonden Östra.

 

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.   

 

Anmälan till Leos Lekland i Kalmar

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Östras policy om hantering av personuppgifter.
Jag samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations-/insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. Då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.