16x9 Image

Gör din egen kopp...

...eller kruka. Välkommen att prova på drejning och andra tekniker att forma lera.

På den Östgötska landsbygden mitt på slätten ligger gården Herrängen där Helena Kierman skapar keramik under namnet Keramiktorget.  

Under dagen får alla som vill prova på att dreja under Helenas handledning.  Alla kommer även få prova andra tekniker som ringning och tumning.  

Varje deltagare kan skapa tre föremål som Helena efterarbetar när de har torkat, bränner och glaserar.  Efter en månad är allt klart och kan hämtas/skickas.

Dagen avslutas med lunch.   

Den här aktiviteten är för medlemmar i BCF Östra och passar för alla åldrar men Helena tar emot max 12 deltagare på aktiviteten.

Anmäl dig genom att mejla till vårt kansli: ostra@barncancerfonden.se. Ange namn, mobilnr och e-post. Nu har vi fullt och kan inte ta emot fler, men du kan mejla om du vill stå på reservlista.

Anmälningsavgiften är 50 kr/person, och den betalas efter att du fått bekräftelse om plats.

Undrar du över något? Kontakta föreningsinformatör Inca, ostra@barncancerfonden.se, 072-5302325.

Mer information om Keramiktorget finns här: http://www.keramiktorget.com

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Lär mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.