16x9 Image

Julbord - lite annorlunda

Vi släpper julstöket en kväll och drömmer oss bort till exotiska breddgrader. Följ med till Rimforsa Strand – in i värmen – och smaka på deras karibiska julbuffé.

Jultraditionen på Rimforsa Strand frestar med ett lite grönare, lite lättare och väldigt smakrikt julbord. Här finns också fisk, skaldjur, kyckling och kött, och en massa härliga exotiska frukter. Det passar både små och stora, och kanske extra bra för cancerförvirrade smaklökar.

För vem?
Vi har bokat alla 42 platser i den stora matsalen och hälsar varmt välkommen till våra medlemmar som har barn under behandling, eller avslutad behandling, familjer som har mist barn och våra unga vuxna som haft cancer som barn eller tonåring.

Vad kostar det?
Anmälningsavgift är 100 kr/familj, och den betalas senast 30 november till Bg 900-7071, Pg 90 07 07-1 eller Swish 900 7071. Glöm inte ange namn och ”julbuffé”.

All dryck betalas av var och en på plats.

Tider
Vår sittning börjar 16.30. När man ätit sig mätt på buffén (ca kl 18) flyttar man en trappa upp till salongen där det serveras kaffe, och godis för den som har mer plats i magen. Det finns hiss med 90 cm bred dörr.

Hitta till Rimforsa
Rimforsa Strand ligger 3,5 mil söder om Linköping. Med bil tar det ca 1 timma från Norrköping, 45 minuter från Vimmerby och knappt 1,5 timma från Västervik.  

Man kan åka buss eller tåg till och från Linköping och det tar ca 50 min. Förslag avgång 14.30. Sista bussen går hem 22.20, men det går även tidigare. Rimforsa Strand kan ordna hämtning/skjuts vid stationen.

Läs mer om Rimforsa Strand, julbuffén och hur man hittar dit

Vill ni övernatta?
Rimforsa Strand erbjuder övernattning till rabatterat pris, från 550 kr/vuxen. Du bokar och betalar själv.

Har du frågor?
Kontakta Inca, ostra@barncancerfonden.se, 0725-30 23 25.

Anmälan
Uppdatering 191106:  OJ!  Intresset för detta blev jättestort, och det är väldigt roligt. Det blev fullt direkt. Vill ni stå på reservlistan mejla till Inca.

Om ni inte får plats här kan ni ändå se fram emot julfesten som vi planerar den 12 januari. Inbjudan kommer snart ut här.

Till sist - Lucia
Vill du vara med och bilda ett Luciatåg? Det kan vara hur kort eller långt som helst. Vill du spela något instrument? Kontakta Lena Planting, lenamaria.tdl@gmail.com, 0730-37 31 30.

Varmt välkomna!

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.