16x9 Image

Mysrys i halloween för hela familjen

Välkomna till en mysläskig eftermiddag på Villa Fridhem.

Barn och busiga föräldrar är välkomna till spöklika aktiviteter och ett halloweeninspirerat afternoon tea fyllt med gruvliga godsaker som snittar, scones, bakelser, tårtor och kakor.

  • Bus i lekrummet och i parken
  • Ansiktsmålning
  • Spökvandring
  • Halloweenkampen
  • Pumpapyssel
  • Läskig tipspromenad

Aktiviteterna öppnar för oss kl 13.00. De tar cirka en timma, och sedan är det drop-in till den uppdukade buffén från ca 14.30.

Här kan du se Villa Fridhems film.

Vi välkomnar familjer med barn som har, eller har haft, cancer, inklusive familjer som mist och såklart också unga vuxna överlevare. Man ska vara medlem i föreningen.

Anmälan
Varmt välkomna att anmäla er i formuläret här nedanför. Sista anmälningsdag är söndag 29 september, men vänta inte för länge. Det är begränsat antal platser.

Anmälningsavgift
100 kr per familj och betalas in till Bg 900-7071, Pg 900707-1 eller swish nr 900 7071. Ange namn och ”Halloween”.

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Lär mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy. 

 

OBS! När du har fyllt i anmälningsformuläret och tryckt på SKICKA-knappen då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.

Nur har vi stängt anmälan. Har du missat att anmäla dig och vill stå på reservplats mejla till Inca, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25.