16x9 Image

Julmys med cupcakes

Ung och bakintresserad? Här är ett tillfälle att få göra juliga cupcakes och träffa nya eller gamla kompisar.

Välkommen till My Sweet Pink Cake, i Linköping, där Karolina tar emot.

Du får prova olika spritstekniker och skapa dekorationer. Det ingår sex färdigbakade muffins i två smarriga smaker som du spritsar samt dekorerar med dekorationer som du gjort under kursen. Ta gärna med dig ett förkläde samt hårband. 

När kursen är slut kommer vi att njuta av en mysig julfika tillsammans, ni kan självklart äta era egna fina skapelser om ni vill men det kommer finnas annat gott också.

För vem?
Karolina har plats för sex personer och vi välkomnar dig som är ca 13 år och uppåt. Du kanske är under behandling nu, eller har varit, eller så är du syskon till någon som har eller har haft barncancer. Det gäller självklart också dig som mist ett syskon.

Du som är 18+ är också välkommen, men vid stort intresse ger vi förtur till dem som är lite yngre.

Din familj ska vara medlem i Barncancerfonden Östra.

Anmälan
Varmt välkommen att anmäla dig i formuläret nedan.

Sista anmälningsdag är den 26 november, men vänta inte för länge om du vill vara säker på att få plats.

Anmälningsavgift
Barncancerfonden Östra står för kostnaderna, men vi tar en mindre anmälningsavgift.

Anmälningsavgiften är 50 kr per person, och den betalas in senast sista anmälningsdag till Bg 900-7071, Pg 900707-1 eller Swish 900 7071. Ange namn och ”Cupcake”.

Undrar du över något?
Kontakta Inca, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25, eller Rosario, 073-587 13 26.


I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy. 

Anmälan till Julmys och cupcakes

Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Östras policy om hantering av personuppgifter.
Jag samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations-/insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! Då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.