16x9 Image

Bowling och burgare med ungdomsgruppen

Är du ung? Är du, eller har du varit, under behandling för cancer? Eller är du syskon till någon som har eller har haft cancer?

Jättevälkommen att följa med oss till Strandgatan 2 i Linköping för att bowla, hänga och äta burgare. 

Vi samlas klockan 17.30 och börjar med det viktigaste – maten. Det finns både kötthamburgare och vegburgare. Dricka ingår också såklart.

Klockan 19.00 bowlar vi, och håller nog på till ungefär klockan 20.30.

Vi gör det här i samarbete med syskonstödjare Carina.

För att hänga med behöver du vara 13 år och uppåt. 

Anmälan
Välkommen att anmäla dig i formuläret här nedanför. Sista anmälningsdag är 3 maj.

Om du undrar över något är det bara att höra av sig till Carina, 072-521 36 70, eller Inca på kansliet, 072-530 23 25, ostra@barncancerfonden.se


I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy. 

Anmälan till bowling och burgare

Jag väljer typ av hamburgare
Min familj är medlem i Barncancerfonden Östra
Jag har läst igenom och godkänner Barncancerfonden Östras policy om hantering av personuppgifter.
Jag samtycker till medverkan vid fotografering/film i samband med detta arrangemang och att materialet kan komma att användas i informations-/insamlingssyfte på webb, sociala medier eller i tryck i Barncancerfondens kanaler och medier.

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. Då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.