16x9 Image

Filmtajm!

Bio och brunch för hela familjen. Häng med och se den nya filmen Drömparken.

Drömparken berättar historien om nöjesparken där flickan Junes vilda fantasivärld blir verklighet.

Här kan du se en trailer för filmen     

Vi har en salong helt för oss själva i Filmstaden i Linköping söndagen den 14 april kl 10.00.

Direkt efter föreställningen går vi tvärs över gatan och äter gemensam brunch på Cioccolata Bistro. På deras buffé finns mycket att mumsa på som till exempel nybakat bröd, fräscha sallader, juicer, äggröra, bacon, pannkakor, hemmagjord pizza och mycket mer.

Vi välkomnar familjer med barn som har, eller har haft, cancer, inklusive familjer som mist och såklart också unga vuxna överlevare. Man ska vara medlem i föreningen.

Anmälningsavgiften är 100 kr/familj. Den betalas in i förväg till Bg 900-7071, Pg 90 07 07-1 eller swish 900 7071. Ange namn och ”bio Drömparken”.

Anmäl er i formuläret nedan senast 31 mars.
Men vänta inte för länge – vi har begränsat antal platser.

Uppdatering 190228: Så roligt att det är stort intresse. Vi har fyllt salongen och följaktligen tagit bort anmälningsformuläret. Om du vill stå på reservlista mejlar du till Inca.

Undrar du över något?
Kontakta Inca, ostra@barncancerfonden.se, 0725-30 23 25, eller Louise Thörnell, louise.thornell@gmail.com, 0739-53 46 38.

 

Varmt välkomna!
Familjekontaktgruppen i Barncancerfonden Östra.

 

I samband med att ni anmäler er till våra föreningsaktiviteter kan era personuppgifter bli synliga för andra medlemmar på tex deltagarlistor, och hanteras av den person eller aktör som arrangerar aktiviteten. Läs mer om hur vi behandlar era personuppgifter i vår integritetspolicy.