Motessalen_AII_720x405_webb.jpg

Årsmöte 2023 save-the-date

Vi välkomnar alla våra medlemmar, gamla som nya. Notera datumet i kalendern.

Barncancerfonden Östras kommer att hålla årsmöte lördagen den 25 mars, 2023.

Nu ser vi fram emot ett årsmöte när vi kan träffas på riktigt. Planerna är igång. Håll fortsatt utkik här för mer information framöver.

40 år!
Vi är föreningen som önskar att vi inte behöver finnas, men vi vet att vi behövs när det värsta ändå händer. Vi startades av föräldrar som sökte kontakt med andra föräldrar som vet hur det känns, som förstår vad man går igenom. Därför finns vi. Vi finns för varandra – alla vi medlemmar.

2023 är det 40 år sedan vår förening bildades. Det vill vi uppmärksamma, och vi hoppas att så många som möjligt, både gamla och nya, medlemmar vill delta den här dagen. Vi planerar för en trevlig dag för hela familjen, där det formella årsmötet endast är en timma.

- - - -

Årsmötet är till för att medlemmarna ska kunna välja ledamöter i styrelsen – det vill säga de som ska leda föreningen nästkommande år. Dessutom väljs en ordförande som leder och fördelar styrelsens arbete.

Alla medlemmar har rätt att lämna förslag (motioner) att behandlas vid årsmötet. Motioner ska lämnas skriftligt till styrelsen senast två månader före årsmötet. Mejla till någon i styrelsen.

Är du nyfiken på vad det innebär att sitta i vår trevliga styrelse?
Välkommen att fråga någon i styrelsen eller valberedningen.
Kontaktuppgifter till styrelsen och valberedningen.

Här kan du läsa föreningens stadgar.

Är det något mer du undrar över?
Du är alltid välkommen att kontakta Inca på vårt kansli, ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25.