Ungdomsstorläger 2022

Vi söker dig som är 13-18 år och vill vara med och planera Barncancerfondens ungdomsstorläger, som blir ett riktigt läger i maj 2022.

Vill du engagera dig och ingå i en arbetsgrupp eller referensgrupp inför vårt kommande ungdomsstorläger? Har du erfarenheterna och kunskapen som vi behöver för att göra lägret så givande som möjligt för våra deltagare?

Speciellt till dig som är 13-18 år

Vi söker dig som vill ingå i en referensgrupp. Vad gör man i en referensgrupp?
Du är med och tipsar om vad du tycker ska hända på lägret – så det blir lagom kul, spännande och mysigt – precis som du skulle vilja. Under planeringen får du sedan tycka till om olika förslag som kommer upp. Intresserad?

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för att vara med i arbetsgrupp eller referensgrupp och vara med och utforma Barncancerfondens ungdomsstorläger 2022!

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Barncancerfondens ungdomsstorläger

Ungdomsstorlägret arrangeras av Barncancerfonden tillsammans med Barncancerfondens lokala föreningar, och vänder sig till ungdomar mellan 13 och 18 år. Lägret brukar samla ett hundratal ungdomar från hela landet.

Från 2021 kommer två läger att genomföras per år. Nästa läger under 2021 arrangeras digitalt i november. Nästa fysiska läger planeras till maj 2022.