Snart är det sommar

Glass i stora lass, badbollar, strandspel eller annat kul. Anmäl dig till en sommarpresent.

Pandemin blev längre än vi trodde. Som ett stöd och uppmuntran erbjuder vi våra medlemmar en sommarpresent i form av ett presentkort på ICA.

Erbjudandet gäller familjer i medlemskategori A och B. Med andra ord familjer med barn som är under behandling för cancer, eller som har behandlats tidigare och nu avslutat. Självklart gäller det också familjer som mist samt unga vuxna barncanceröverlevare som flyttat till eget hushåll.

Vill du veta mer om våra medlemskategorier kan du läsa hela vår medlemspolicy här.


Presentkortet är på 300 kr. Det gäller för inköp i ICA:s butiker (ej online) och på Apotek Hjärtat. Giltighetstiden är två år.

För att få ett presentkort hemskickat ber vi dig fylla i formuläret nedan. Observera att du måste skicka in absolut senast måndag 17 maj.

Vi kommer inte att kunna ta efterbeställningar då vi måste göra en stor beställning till ICA, och vi vill så gärna hinna skicka ut korten i mitten av juni.

Grundkravet för att få anmäla sig är medlemskap sedan tidigare i Barncancerfonden Östra.

Undrar du över något? Välkommen att höra av dig till Inca på kansliet ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25.

I vår förening vet de flesta av oss hur påfrestande det kan vara att tvingas isolera sig när man har ett cancersjukt barn, oavsett om det är pandemi eller inte, och vi vet hur mycket det betyder när vi kan träffas vid olika aktiviteter för att dela erfarenheter – prata, skratta eller gråta lite - och få en känsla av sammanhang och gemenskap. Förr eller senare är vi där igen. Vi håller i, vi håller ut och skickar digitala sommarkramar tills vi kan ses igen. Vi finns för er!

Anmälningsformulär sommarpresent

Ja tack! Jag/vi är medlemmar i Barncancerfonden Östra och vi vill gärna få en sommarpresent i form av ett presentkort på ICA till ett värde av 300 kr.  

Vi samlar ovanstående uppgifter för att kunna hantera behörighet, inköp och utskick. Läs hela vår integritetspolicy här. 

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! Då SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.