Snart är det jul...

Anmäl dig till en "julkasse".

Som ett stöd och uppmuntran i dessa tider av pandemi och isolering erbjuder vi våra medlemmar en ”julkasse” i form av ett presentkort på ICA.

Erbjudandet gäller familjer i medlemskategori A och B. Med andra ord familjer med barn som är under behandling för cancer, eller som har behandlats tidigare och nu avslutat. Självklart gäller det också familjer som mist, samt unga vuxna barncanceröverlevare som flyttat till eget hushåll.

Vill du veta mer om våra medlemskategorier kan du läsa hela vår medlemspolicy här.  

Presentkortet är på 300 kr. Det gäller för inköp i ICA:s butiker (ej online) och på Apotek Hjärtat. Giltighetstiden är två år.

För att få ett presentkort hemskickat ber vi dig fylla i formuläret nedan. Observera att du måste skicka in absolut senast söndag 15 november.
Vi kommer inte att kunna ta efterbeställningar då vi måste göra en stor beställning till ICA, och vi vill så gärna hinna skicka ut korten i början av december.

Grundkravet för att få anmäla sig är medlemskap sedan tidigare i Barncancerfonden Östra.

Vet du att ni som har barn under behandling kan också ansöka om städbidrag? Läs mer om våra bidrag här. 

Undrar du över något? Välkommen att höra av dig till Inca på kansliet ostra@barncancerfonden.se, 072-530 23 25.

I vår förening vet de flesta av oss hur påfrestande det kan vara att tvingas isolera sig när man har ett cancersjukt barn, oavsett om det är pandemi eller inte, och vi vet hur mycket det betyder när vi kan träffas vid olika aktiviteter för att dela erfarenheter – prata, skratta eller gråta lite - och få en känsla av sammanhang och gemenskap. Förr eller senare är vi där igen. Vi håller i och vi håller ut.

Vi som engagerar oss i föreningen tar gärna emot fler idéer till hur vi kan stötta och förslag till aktiviteter som kan genomföras digitalt, eller fysiskt trots coronarestriktioner. Vi finns för er!

Anmälan är stängd. Nu jobbar vi med beställning, och utskick förhoppningsvis i början av december.