16x9 Image

Välkommen till Barncancerfonden Norra, Caroline!

Caroline Eriksson är vår nya föreningskoordinator, och från den 7 januari finns hon på plats på kansliet på Hjältarnas hus i Umeå.

Caroline, kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag är 33 år och bor i Umeå tillsammans med min familj. Jag har en sambo och två barn, Max som är 10 år och Molly som är 8 månader. Jag är en väldigt familjär person och umgås gärna med familj och vänner. När jag inte gör det så tillbringar jag tid i stallet. Vi åker också gärna till fjällen!

Vad har du gjort tidigare?

– Just nu är jag föräldraledig, men jag kommer närmast från bilbranschen där jag har arbetat som försäljare. Det jag har jobbat mest med tidigare är dock inom vården, som undersköterska. Jag har också varit kontaktperson till en flicka som hade ALL under en period.

Hur kommer det sig att du sökte jobbet som föreningskoordinator hos oss?

– Sen min dotter kom har mina tankar om framtiden sett lite annorlunda ut, och jag kände att jag vill använda mina kvalitéer och mitt nätverk på ett mer betydelsefullt sätt. När jag såg annonsen på Facebook kände jag att ”det här är jag!”, det stämde in så bra på min profil och vad jag vill göra.

Vad ser du mest fram emot med att börja här?

– Framförallt känner jag att här kan jag få göra skillnad på riktigt. Jag hoppas kunna bidra med härlig energi, och att kunna nyttja mitt kontaktnät för att göra gott för barn som drabbas av cancer och deras familjer. 

Barncancerfonden Norras ordförande Jonas Fahlman säger:

– Att vi hade över hundra personer som sökte tjänsten beskriver något av den oerhörda styrkan i vårt varumärke och hur många som är intresserade av att arbeta med vår angelägna fråga. Vi känner oss väldigt glada och nöjda med att till slut ha landat i beslutet att anställa Caroline. Hennes driv, erfarenhet och kompetens gör att vi ser fantastiska möjligheter för vad hon kommer att kunna bidra med som vår nya föreningskoordinator. Inte minst att utveckla våra företagssamarbeten blir viktigt för vårt fortsatta verksamhetsfokus på sjukdomsdrabbade barn och deras familjer.