16x9 Image

Välkommen till Barncancerfonden Norra, Katarina!

Vår informatör Anna går snart på föräldraledighet. I hennes ställe börjar Katarina Lindahl som informatör för Barncancerfonden Norra. Grattis Anna och välkommen Katarina!

Berätta lite om dig själv!

Jag är uppvuxen i Bygdeå, men har bott i Umeå i många år. Jag bor på Grubbe med min man och våra tre barn. Jag gillar att vara ute i naturen, och plockar gärna bär eller svamp. Jag älskar att baka – jag bakar flera gånger i veckan!

Vad har du gjort tidigare?

Jag har bakgrund som lärare och har jobbat många år inom skolan, med olika åldrar och olika skolformer. Jag har även jobbat med kundservice och administration inom bilbranschen. Nu närmast kommer jag från Umeå universitet, där jag har jobbat som projektsamordnare inom Snabbspåret för nyanlända lärare och förskollärare. Jag trivs med att jobba med människor och för människor.

Vad ser du fram emot med att jobba på Barncancerfonden Norra?

Jag är otroligt glad för den här möjligheten. Det känns viktigt att kunna bidra med ljusglimtar för människor när livet är som tuffast. Jag har svårt att tänka mig något mer meningsfullt att ägna mina arbetsdagar åt.  Sedan är det en rolig utmaning att få jobba med språk i rollen som informatör – jag har lång erfarenhet av att lära andra skriva, men nu får jag skriva själv.