16x9 Image

Välkommen till Barncancerfonden Norra, Anna

Den 1 december tillträder Barncancerfonden Norras nya föreningsinformatör sin tjänst på vårt kansli i Umeå. Hon heter Anna Norman.

Kan du berätta lite mer om dig själv?

– Jag heter Anna Norman, är 29 år gammal och bor i Umeå tillsammans med min sambo Christofer. Jag kommer ursprungligen ifrån Råneå i Norrbotten, men hamnade i Umeå år 2010 när jag började läsa på Språkkonsultprogrammet vid universitetet. Sedan dess har jag arbetat både som kommunikatör och språkkonsult, med fokus på att göra kommunikation tydlig och begriplig för mottagaren.

Vad gör du helst på fritiden?

– När jag inte jobbar brukar jag träna, leta svamp i skogen och umgås med vänner och familj. Jag är även sportintresserad och hejar gärna fram Luleå basket till fler SM-guld. 

Hur kommer det sig att du sökte jobbet som föreningsinformatör hos oss?

– Att få vara en del av en organisation som jobbar för ett stort och viktigt syfte känns otroligt motiverande – det är den främsta anledningen till att jag sökte det här jobbet. Dessutom tror jag att de arbetsuppgifter som ingår i min tjänst passar mig bra.

Hur ser vägen framåt ut?

– Jag ser fram emot att få lära mig mer om Barncancerfonden och det arbete som ni gör. Från och med 1 december kommer jag att finnas på plats på kansliet, och alla som vill veta mer om mig är varmt välkomna förbi på en kopp kaffe!

Barncancerfonden Norras ordförande Jonas Fahlman säger:

– Vi hälsar Anna varmt välkommen till vår förening. Anna har verkligen stuckit ut i rekryteringsprocessen med sin kompetens och sina personliga egenskaper, så vi är helt övertygade om att vi har valt rätt person. Efter att vi under en tid nu under hösten inte har någon på plats på posten som föreningsinformatör känns det väldigt skönt att Anna snart kommer att tillträda sin tjänst och kunna vara till stor nytta för våra medlemmar och externa partners.