Utmanare redo för Gatlopp?

Barncancerfonden har ett samarbete med Barnens hinderbana. Genom detta samarbete har vi fått ett antal gratis startplatser i de olika städer som turnén besöker. Som medlem i en barncancerförening kan ni anmäla ert barns intresse för att delta.

Barnens Hinderbana är en ca 1,5 km lång hinderbana för alla barn 7 till 13 år (alla födda 2003 tom 2010) där de får ta sig förbi ca 16 roliga hinder och utmana kända TV-profiler i Gatloppet på slutet. Under 2016 besökte turnén 11 städer var det totalt 14 000 barn som sprang banan.

Läs mer på deras hemsida: Barnens hinderbana 2017 

Aktuella platser i Norra Sverige: Umeå 1 juli.

Anmäl ert intresse med en anmälan per barn senast den 1 april. Vi kontaktar er efter sista anmälningsdatum med besked om ni erbjuds en gratis startplats eller ej.

Observera att vi inte kan lova att alla som vill kan få en av våra startplatser. Detta är bara en intresseanmälan. För en garanterad startplats bör ni boka en själva via Barnens hinderbanas hemsida (kostnad 340 kr/barn).

I er intresseanmälan ska ni ange barnets för- och efternamn, barnets födelseår, vårdnadshavares för- och efternamn, vårdnadshavares mobiltelefonnummer, vårdnadshavares mejladress.