16x9 Image

Viktiga datum för gemensamma medlemsaktiviteter framöver

Styrelsen för Barncancerfonden Norra har haft sitt första ordinarie styrelsemöte under verksamhetsåret.

En rad beslut fattades, bland annat om budget där respektive lokalgrupp kommer att få fördjupad återkoppling, samt flera större gemensamma medlemsaktiviteter:

  • Nolia i Piteå arrangeras 4–12/8. Föreningen kommer i likhet med de senaste åren att ha en monter på plats alla dagar under mässan. Vi ser gärna att fler medlemmar vill vara med och representera oss i montern. Föreningen bjuder alla som ställer upp på lunch och fri entré till området. Ingen reseersättning utgår. Hör av dig till föreningskoordinatorn Per-Erik Lindgren om du är intresserad av att hjälpa till.
  • Arbetshelgen i Tomtebo kommer att genomföras i Hemavan helgen 14–16/9. Föreningen står för mat och husrum under helgen. Ingen reseersättning utgår. Mer detaljerad info kommer. Anmäl intresse att delta till kansliet.
  • Föreningsutvecklingsmötet kommer att genomföras i Umeå 26–28/10. Till detta bjuder vi in tre grupper: mor/far-föräldrar, lokalgruppsansvariga samt volontärer. Kontakta kansliet om du tillhör någon av grupperna eller är intresserad av att bli volontär hos oss. Närmare information om de olika fälten kommer.
  • Ett extra årsmöte, med anledning av de nya stadgarna som håller på att antas, kommer att genomföras i Sundsvall lördag 17/11. Vi återkommer med utlysning av årsmötet och inbjudan till familjehelgen i Sundsvall som då samtidigt genomförs 16–18/11.
  • Årsmöteshelgen 2019 kommer att genomföras i Luleå 29–31/3 nästa år.