Ny styrelse efter årsmöteshelgen

Helgen 29-31 mars träffades cirka 40 familjer i Luleå för årsmöte, kombinerat med roliga aktiviteter för hela familjen. Barnen fick till exempel möjlighet att besöka brandstationen och multiarenan Alcatraz, 360 Trampolincenter och Leos lekland, och på kvällstid bjöd föreningen på gemensam middag med underhållning. Dessutom valdes en ny styrelse in.

Årsmötet valde ny styrelse 

Under årsmötet valdes en delvis ny styrelse in. Jonas Fahlman avgår som styrelseordförande, och istället valdes Malin Lindgren till posten. Även Helen Tjikkom Palo och Towe Strålberg lämnade styrelsen, och Helle Åkerström, tidigare suppleant, kliver in som ny ledamot. Dessutom tillkom två nya suppleanter: Per-Erik Persson och Johanna Ahrling Forssell. Vi tackar de som avgår för deras tid i styrelsen, och hälsar Per-Erik och Johanna varmt välkomna! 

Tack till alla som bidragit 

Tack till alla medlemmar som kom och bidrog till att göra helgen så trevlig! Tack också till Nicklas Larsson som ställde upp som årsmötesordförande, och alla de företag som på olika sätt sponsrade till vår helg:

Clarion Sense
Iksu 
Resia
Veolia
Kry
Telia
Rondellens bil Luleå
Yamaha center - Heds motor i Luleå
Niemi Bil AB
ICA Supermarket Hertsön
Folktandvården Luleå
SSAB
Vilda kids
Brandstationen i Luleå
Luleå Energi Arena