16x9 Image

Höstens aktiviteter drar igång

Föreningen har hållit sitt första styrelsemöte i Hjältarnas Hus. Mycket handlade om planering och beslut kring höstens aktiviteter.

Hjältarnas Hus öppnade verksamheten i huset måndag den 28 augusti och det dagliga arbetet i våra kanslilokaler i byggnaden är sedan tidigare i full gång.

Det gjordes en återblick av föreningens närvaro på årets Noliamässa. Ett lyckat genomförande där vi fick möta många intresserade människor i vår monter, även om arrangemanget i stort stördes av dåligt väder och lägre besöksantal än förväntningarna. Vi kommer att satsa på fortsatt Nolianärvaro i Piteå 2018 och söker intresserade medlemmar som vill vara med och arrangera.

Vid arbetshelgen i Tomtebo stökades motorvärmarstolparna till, grillplatsen har renoverats, fönster har torkats, städning och tvättning har genomförts. Fötterna på soffan uppe har höjts vilket möjliggör för dammsugande. Krokar i badrummet är uppsatta.

Föreningsutvecklingsmötet i Skellefteå riktar sig till vuxna och genomförs i Skellefteå 29/9–1/10. Anmälan är öppen på hemsidan där även detaljerat program för helgen finns.

Familjehelgen i Åre riktar sig till barn och vuxna och genomförs i Åre 17–19/11. Vi återkommer med anmälningsmöjligheter när det detaljerade programmet för helgen har satts.

Vi välkomnar även våra medlemmar att anmäla sig till fondens centrala höstmöte, som i år genomförs på Arlanda 13–15/10. Anmälningsformulär finns på hemsidan. Resor bokas via Kleins resebyrå. Vårt kansli kan svara på frågor.

Årsmötet 2018 kommer att arrangeras på hotell Lappland i Lycksele 20–22/4 2018.

Den pågående hösten öppnar även möjligheter för ännu fler att hinna kvalificera sig för nominering till både det interna och det externa Hjältepriset 2018 för insatser gjorda till förmån för Barncancerfonden Norra under 2017.

Tack för ert engagemang för föreningen!

/ Barncancerfonden Norras styrelse genom ordföranden Jonas Fahlman