16x9 Image

Föreningen erbjuder sommarboende i Byske

Nu får du som medlem i Barncancerfonden Norra chansen att boka ett sommarboende i föreningens regi. En stuga på Byske camping kommer att vara tillgänglig för föreningens barnfamiljer under sommaren 2018.

Barncancerfonden Norra erbjuder i samarbete med femstjärniga Byske camping en handikappanpassad strandstuga med sex bäddar från och med vecka 25 till och med vecka 33 sommaren 2018.

Priset blir kraftigt subventionerat jämfört med ordinarie pris (som ligger på cirka 14 000–15 000 kronor per vecka) och handlar om 3 000 kronor per vecka för stugan.

Under tiden 1–15 januari 2018 kan intresseanmälan göras av barnfamiljer som är medlemmar i Barncancerfonden Norra. Detta görs via mejl till norra@barncancerfonden.se och där också en önskad vecka anges. 

Detta beslut fattades vid föreningens senaste styrelsemöte, från vilket vi även vill delge följande noteringar:

  • Vår föreningsinformatör Anna Norman är nu på plats på kansliet och jobbar där dagligen tillsammans med vår föreningskoordinator Per-Erik Lindgren.
  • Planeringen inför årsmöteshelgen 20–22 april 2018 i Lycksele är igång.
  • En förfrågan till föreningen från barn 3 om finansiering för fortsatt satsning på lustfyllda mellanmål på Nus under 2018 har bifallits.
  • December är sista månaden för kvalificeringar och nomineringar till Hjältepriset 2018.