16x9 Image
Barncancerfonden Norras ordförande Jonas Fahlman tillsammans med Carola Lestander, verksamhetschef Hjältarnas hus.

Barncancerfonden Norra ger miljongåva till Hjältarnas hus

Barncancerfonden Norras styrelse har beslutat att gå in med en stor gåva till Hjältarnas hus. Den 18 december överlämnade föreningen, via ordförande Jonas Fahlman, checken på en miljon kronor.

– Vi är stolta och glada över att kunna lämna ett så stort bidrag till en väldigt viktig verksamhet. Alla våra medlemmar kan känna sig delaktiga i att göra detta bidrag möjligt. Hjältarnas hus ligger oss varmt om hjärtat med tanke på att vår förening har varit både initiativtagare och huvudsaklig finansiär av projektet. Det känns fantastiskt att huset är igång och med den omfattande ekonomiska satsning vi nu återigen gör stärker vi vårt partnerskap ytterligare. Våra sjukdomsdrabbade medlemmar har redan stor nytta av att kunna bo i Hjältarnas Hus och, tyvärr får jag trots allt säga, kommer ännu fler att ha det framöver, säger Jonas Fahlman.

Hjältarnas hus öppnade för boende i slutet av augusti 2017 och är nu i full gång med sin verksamhet. Barncancerfonden Norra har sedan i somras också sitt kansli i Hjältarnas hus.

–  Vi är tacksamma för bidraget till Hjältarnas hus verksamhet, tillsammans har vi sedan starten haft ett bra samarbete som nu ger många familjer stor glädje, säger Carola Lestander, verksamhetschef för Hjältarnas hus.