16x9 Image

Årsmötet i Lycksele

Den 20-22 april höll föreningen årsmöte i Lycksele. Utöver ett årsmöte bjöds deltagarna under helgen på bland annat mångkamp för ungdomar, besök på djurparken, bowling och underhållning.

Fortsatt förtroende för styrelsen och två nya suppleanter

Sittande styrelse fick fortsatt förtroende av årsmötet. Dessutom tillkom två nya suppleanter, Helle Åkerström och Towe Strålberg. Malin Lindgren, tidigare suppleant, klev också in som ordinarie ledamot. 

Läs mer om våra nya styrelsemedlemmar Helle och Towe

Information från styrelsen och premiär för föreningens film

Lördagen inleddes med information från styrelsen om föreningens verksamhet, kommande träffar och den ekonomiska rapporten från 2017. Styrelsen berättade också om möjligheten att starta en insamling via Facebook för att bidra till föreningen. Dessutom delade Katrine Akslarud Lundström ut 5 000 kronor till föreningen från Personalmiljonen Sparbanken Nord, och föreningen delade ut pris till årets Hjältepristagare. 

Avslutningsvis var det premiär för föreningens film

Tack till alla som bidragit 

Tack till alla medlemmar som kom och bidrog till att göra helgen till en trevlig familjehelg. Tack också till Nils-Gunnar Bergström som ställde upp som årsmötesordförande, och Ica Supermarket i Lycksele som bidrog till fredagsmyset!

Här kan du se bilder från årsmöteshelgen