Julbord på Elite Hotel Mimer

Barncancerfonden Norra och Hjältarnas hus har i år fått möjligheten att bjuda in till julbord genom Elite Hotel Mimers "barnens julbord" där företag och gäster har getts möjlighet att bidra med julstämning till drabbade familjer.

Julbordet serveras i hotellets restaurang, Artonnittiosju. På den stora buffén möter julklassiker nya spännande smaker och i år presenteras extra många gröna alternativ. Det ligger klappar och väntar under granen och tomten har lovat att titta förbi för utdelning.

Om det blir fler ansökningar än platser kommer i första hand familjer under behandling att prioriteras, därefter andra medlemmar i kategori A och sedan medlemmar i kategori B. 

Är ni under behandling, och vill delta, men osäkra på om det kommer att gå? Anmäl ert intresse - vi kan avboka med kort varsel om någons hälsotillstånd kräver det. 

Våra medlemskategorier:

Medlemskategori A:

  • Person eller familj med barn som får behandling, samt 24 månader efter avslutad behandling eller sedan man mist sitt barn.

Medlemskategori B:

  • Person eller familj med barn, mer än 24 månader efter avslutad behandling, och familj som mist sitt barn för mer än 24 månader sedan.
  • Ung vuxen (drabbad) som flyttar hemifrån och skaffar eget enskilt medlemskap. En Ung vuxen kan också skaffa ett familjemedlemskap

Är du intresserad av att komma? Kontakta kansliet på 090-772700 eller norra@barncancerfonden.se