Nyhet: Årsmöte på distans

Då situationen med Coronavirus innebär att vi inte kan hålla ett fysiskt årsmöte kommer vi i år mötas på distans. Syftet med mötet är att avsluta verksamhetsåret 2019 samt välja en ny styrelse för 2020-2021. Välkommen till vårt digitala årsmöte!

Vi kommer använda en mötestjänst som kallas Goplenum. Systemet gör det möjligt att hålla årsmötet på ett säkert sätt, förenligt med föreningens stadgar, trots att deltagarna befinner sig på distans från varandra.

Mötet kommer hållas som videokonferens, närvaro samt omröstningar görs i Goplenums app (finns för både Iphone och android). För att delta behöver du ha en smarttelefon. Har du även tillgång till en dator eller surfplatta är det bra för då slipper du växla mellan webbläsare och app under mötet.  

Alla som har anmält sig till årsmötet kommer att få en inbjudan och länk till mötet, med information hur det går till samt inloggningsuppgifter. Om du inte tidigare har anmält dig, finns det möjlighet att göra det nu. Vill du anmäla dig till mötet, fyll i formuläret längre ner på sidan.

Handlingar inför årsmötet

Då denna mötesform är helt ny för oss och alla deltagare sitter på distans kommer fokus ligga på att gå igenom de viktiga beslutspunkter. Vi avser inte  hålla långa presentationer så därför är det viktigt är att du är påläst inför mötet.

BCF Årsredovisning 2019

Revisionsberättelse BCF Norra 2019

Dagordning_arsmöte_2020.pdf

Valberedningens förslag på styrelse mandatperioden 2020.pdf

Här finns våra stadgar

BCF Norra stadgar.pdf

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss på kansliet: norra@barncancerfonden.se eller 090-77 27 00.