16x9 Image

Familjedag på Tomteland

Välkommen till en familjedag på Tomteland i Gesunda utanför Mora!

Långt inne i de vackra dalaskogarna invid Gesundaberg ligger ett riktigt sagoland. Här bland sjöar och vattenfall ligger  Trollens rike, Älvornas skog och Tomtens egen by med flera spännande platser som du hittills bara besökt i sagorna. Men här är allt på riktigt! Här leker man med Häxan, jagar troll och går på älvavandringar genom skogen. Här är det äventyr och sagor från morgon till kväll. Självaste Tomten styr över sagolandet och alla sagofigurer och väsen med varsam hand och ett hjärta av guld...


Söndagen den 9 december bjuder Tomteland alla medlemmar i Barncancerfonden Mellansverige på ett besök hos Tomten. Barncancerfonden Mellansverige bjuder på lunch.

Läs mer om Sagolandet Tomteland

Parken öppnar kl 9.45 och ni går in genom entrén som är markerad med BCF Mellansveriges flagga. Där får ni även lunchkuponger som ni använder när ni vill under dagen.

Anmäl dig och din familj (två vuxna och familjens barn) via formuläret nedan, seanst den 28 november.

För mer information, kontaka:
Anita Ekelund
0706-77 28 15
anita.ekelund@gmail.com

Välkommen till en värld fylld av fantasi, trolldom och magi!

Tomteland

Har du tidigare varit på Tomteland med BCF Mellansverige?

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! När du har gjort det SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.