16x9 Image

Det osynliga syskonets stund

Som syskon till ett cancerdrabbat barn kan det vara lätt att känna sig bortglömd. Det kan till och med upplevas som att vara osynlig. Speciellt som tonåring. Nu bjuder Örebrogruppen in till en helg i Stockholm för just dig: det "osynliga" syskonet.

Den 8-9 december arrangerar Örebrogruppen en Stockholmshelg för syskon till cancerdrabbade barn, tillsammans med en förälder. Syskonet ska vara minst 13 år. Det här blir en chans för både syskonet och föräldern att "komma bort" en stund, få kvalitetstid tillsammans och också en möjlighet till gemenskap med andra som delar samma erfarenheter.

Vi kommer att åka buss från Örebro 08.00 lördagen den 8 december. Bussen kommer även att stanna i Arboga. Önskar man ta sig till Stockholm på egen hand och från annan ort, går det också bra. Det går att söka reseersättning från föreningen för detta. Under söndagseftermiddagen går bussen tillbaka till Örebro.

På lördagen börjar vi med lunch på stan. Under eftermiddagen checkar vi in på hotell Haymarket by Scandic vid Hötorget (gamla PUB-huset) i centrala Stockolm.

I Stockholm kommer vi att umgås genom att bl.a. äta lunch och middag tillsammans. Naturligtvis blir det också tid för lite julshopping och sightseeing för de som önskar.

Mer detaljer om resan kommer att publiceras löpande.

Stockholm

Anmälan sker via formuläret nedan.
Om aktiviteten blir fullbokad, sker turordningen efter kriterierna:
1. Medlemskategori och 2. Tidigare deltagande i motsvarande aktivitet.

För frågor, kontakta gärna Carolina Sahlberg i Örebrogruppen, som arrangerar aktiviteten:

Carolina Sahlberg
0703-03 24 07
sahlbergcarro@live.se

Välkommen med din anmälan!

Anmälan till Det osynliga syskonets stund

Har ni tidigare deltagit i en motsvarande aktivitet med Örebrogruppen (t.ex. hotellvistelse, stadsweekend, spa)?

Tack! Nu kan du trycka på skickaknappen. OBS! När du har gjort det SKA det komma upp en tacksida. Om det inte gör det har anmälan inte gått fram. Scrolla ner på sidan för att se om någon uppgift fattas och försök igen.