16x9 Image

Inställt: Camp Björken - Ungdomsstorlägret 2020

Varmt välkommen till årets ungdomsstorläger: Camp Björken! Lägret arrangeras i år av Barncancerfonden Norra och hålls i björkarnas stad Umeå. Välkommen till en helg med naturupplevelser, äventyr, skratt och härligt häng!

Aktiviteten är tillsvidare inställd på grund av Coronaviruset.

Mer information finns här Barncancerfondens riktlinjer för Coronaviruset.

 

Barncancerfonden bjuder varje år in ungdomar mellan 13-19 år som har eller har haft barncancer till ett storläger någonstans i Sverige. Syskon är också varmt välkomna.

Lägret äger rum i Umeå 21-24 maj. Vi kommer att bo på Scandic Syd, och ha roliga aktiviteter i Umeå och i den vackra naturen utanför staden.

Vi hoppas att ca 200 ungdomar kommer resande från Sveriges alla hörn. Det blir många glada återseenden och nya kompisar varje år.

Transporterna till och från lägret samordnas av respektive förening.

Ansökan och utförlig information hittar du här (extern sida) 

Välkommen med din ansökan, senast den 16 mars!

Ledare sökes!

Till ungdomsstorlägret behövs varje år engagerade ledare från respektive förening. Att vara ledare innebär att kunna ta ansvar, beslut och göra lägret så bra som möjligt för varje deltagare.

Är du intresserad av att åka med som ledare för Barncancerfonden Mellansverige på Camp Björken? Mejla i så fall till: mellansverige@barncancerfonden.se och beskriv vem du är, ditt engagemang och tidigare erfarenheter.

En ledare bör i det här sammanhanget vara minst några år äldre än 20 och ha tidigare erfarenheter av att arbeta med barn och ungdomar - exempelvis en förälder.

Vi ser fram emot din intresseanmälan. Välkommen som ledare till Camp Björken!

 

Aktiviteten är tillsvidare inställd på grund av Coronaviruset.

Mer information finns här Barncancerfondens riktlinjer för Coronaviruset.